Zo stap je over op glasvezel - Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

Zo stap je over op glasvezel

Zo stap je over

Glasvezel is niet alleen belangrijk voor internet, telefoon en televisie. Het zorgt er ook voor dat uw dorp of gemeente in de toekomst probleemloos kan aansluiten op nieuwe diensten in de digitale (mantel) zorg, veilig wonen en domotica. Een digitaal, fijnmazig en 100% dekkend netwerk is daarbij net zo belangrijk als een sociaal netwerk! Maar denk ook aan Internet of things, smart mobility (en city, farming, living), 5G en robotica. Alleen met de aanwezigheid van een ultrasnel netwerk komen deze ontwikkelingen echt van de grond komt.

Als je glasvezel wil, is overstappen noodzakelijk. De providers die nu via de kabel of telefoonlijn diensten aan u leveren, willen dat niet doen via het glasvezelnetwerk in jouw gemeente. Dat betekent dat je een nieuwe provider nodig hebt. Om goed voorbereid te kiezen, neem je de volgende stappen.

Stap 1 – Laat je informeren
Kom naar de informatieavond en begrijp wat glasvezel betekent voor jouw dorp. Krijg antwoord op vragen door op deze site ‘Veel gestelde vragen’ te lezen, bel met de klantenservice 085 888 7404 of mail uw vragen naar klantenservice@limburgglasvezel.nl.

Stap 2 – Kies een provider
Klik voor de providers en hun aanbod op ‘Inschrijven’. Je ontvangt na het invullen van je gegevens het Startpakket per e-mail. Het aanbod en de zenderoverzichten kun je vervolgens downloaden.

Stap 3: Schrijf je in
Als je hulp wilt bij het maken van uw keuze, bel dan met 085 888 7404 of reserveer een telefonisch afspraak of een bezoek aan huis op www.limburgglasvezel.nl/persoonlijk-advies

 

 

Zo stap je over
×