Algemene Voorwaarden | LimburgGlasvezel.nl
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Inhoud website en afsluiten pakket

Limburg Glasvezel besteedt veel zorg aan de samenstelling van deze website en tracht de informatie vermeld op deze website steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. Limburg Glasvezel aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Aan (de informatie op) deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Limburg Glasvezel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de – al dan niet door derden aangeboden – informatie op deze website.

Limburg Glasvezel heeft geen enkele invloed op de inhoud van websites van derden waarop je kunt doorklikken via deze website. Je bezoek aan dergelijke sites is dan ook geheel voor eigen risico. Deze links zijn enkel opgenomen om je van dienst te zijn. Limburg Glasvezel geeft geen goedkeuring aan de producten, diensten, inhoud, informatie of materiaal dat je wordt aangeboden of waartoe je toegang hebt op dergelijke sites en is hier op geen enkele wijze mee verbonden.

Als consument ben je zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een glasvezelpakket bij een provider naar keuze. Het afsluiten van een dergelijk pakket verloopt via de website van derden en gaat dus buiten Limburg Glasvezel om.  Limburg Glasvezel is dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor je pakketkeuze en -aansluiting.

Privacy gegevens

Op diverse plekken binnen deze website vraagt Limburg Glasvezel je om persoonsgegevens achter te laten. Deze gegevens worden opgeslagen in de centrale database van Limburg Glasvezel. De database waarin je gegevens terecht komen is uiteraard een beveiligde database en daarnaast worden alle persoonsgegevens verstuurd over een beveiligde verbinding.

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het versturen van de door jou aangevraagde informatie of voor het toesturen van de nieuwsbrief van LimburgGlasvezel. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt voor commerciële doeleinden.
Van de inwoners die zich als ambassadeur opgeven delen wij de gegevens met de andere ambassadeurs in de gemeente opdat samenwerking mogelijk is tussen de ambassadeurs. Daarnaast vermelden wij de voorletters of -naam en achternaam van de ambassadeurs op drukwerken die we verspreiden in het aansluitgebied. Wanneer we de ambassadeur vragen om een (pas)foto naar ons op te sturen, zullen we die gebruiken om op de identificatie-badge te printen.

Indien u de gegevens verstrekt gaat u akkoord met het genoemde gebruik ervan.

Limburg Glasvezel vraagt om de volgende gegevens:

  • Je naam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Je e-mailadres gebruiken we om je op de hoogte te houden middels onze nieuwsbrief. Wanneer je geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen dan kun je jezelf afmelden middels het linkje onderin de nieuwsbrief mail.

×