GLASVEZEL GEMEENTE MOOK & MIDDELAAR

Mook & Middelaar heeft glasvezel nodig!

Met de economische groei, explosief stijgt internetgebruik en het toenemende toerisme, zal er de komende jaren in Mook & Middelaar veel veranderen. Een goede internetverbinding mag daarbij niet ontbreken, voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Goedkoop en betrouwbaar internet, met een hoge downloadsnelheid en een vergelijkbare uploadsnelheid. Internet waarmee je tientallen jaren vooruit kunt. Ook in Mook & Middelaar is glasvezel daarvoor de oplossing.

Laat Mook & Middelaar niet achterop raken

Een glasvezelaansluiting komt er niet vanzelf, omdat de gemeente Mook & Middelaar voor commerciële aanbieders niet winstgevend genoeg is. Om ook in Mook & Middelaar supersnel internet te krijgen, zet Limburg Glasvezel zich in voor de aanleg van een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk. Daarvoor is de steun van de inwoners van Mook & Middelaar nodig. Is er voldoende vraag, dan zorgt Limburg Glasvezel dat het glasvezel ook in Mook & Middelaar (zowel de kernen als het buitengebied) wordt aangelegd.

Glasvezel heeft veel voordelen

Via deze website vind je veel informatie over glasvezel en kun je glasvezel vergelijken met de huidige internet aanbieders. Glasvezel heeft veel voordelen en dat voor dezelfde prijs als je gewend bent. Wil je nog meer weten over de snelheid van het internet, de internetaansluiting of de verschillende glasvezelproviders? Bezoek dan één van onze informatie-avonden (IA) in de gemeente, ga langs bij een informatiepunt, kom naar de inschrijfavond (ISA) of neem contact op met één van onze ambassadeurs.

Hoe kan dat? Geen eigen bijdrage?

Wij zijn van mening dat iedereen, waar je ook woont, recht heeft op glasvezel. En dat je niet mag discrimineren door de kernen gratis of niet aan te sluiten en de buitengebieden het volle pond laten betalen. Wij kunnen alles aansluiten: de goedkope adressen en de dure! Als voldoende gezinnen in de kernen meedoen worden de totale aanlegkosten verdeeld over meer deelnemers. Als van de andere kant de partners in de keten ook water bij de wijn doen door minder winst te nemen of met een langere terugverdientijd te rekenen, kunnen we iedereen gratis aansluiten op het netwerk als 30% een abonnement bestelt bij een glasvezelprovider. We noemen dat het solidariteitsprincipe.

Samen met de providers en ambassadeurs gaan wij ervoor zorgen dat je niet alleen onbeperkt supersnel internet krijgt, maar ook televisie in de aller hoogste kwaliteit en dat tegen zeer concurrerende prijzen.