Venlo - Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

GLASVEZEL GEMEENTE VENLO

Vind jij een modern glasvezelnetwerk in de gemeente Venlo ook zo belangrijk? Help dan mee.

Schrijf je in als ambassadeur voor glasvezel

Glasvezel voor dorpen rond Venlo binnen handbereik

Een samenleving zonder internet, kun jij het je nog herinneren? Je bent een groot deel van de dag online voor zowel werk als privé en dat zal in de toekomst alleen nog maar meer worden. Het is daarom van groot belang om overal over een supersnel, betrouwbaar en onbeperkt netwerk te beschikken. In de kernen maar ook in het buitengebied. Dus geen beperkt 4 of 5G, maar een netwerk van glasvezel. Beter is er namelijk niet.

Samen zijn we sterk!
Om glasvezel mogelijk te maken in de gemeente Venlo is het noodzaak om samen de schouders eronder te zetten. Alleen als we met z’n allen kiezen voor glasvezel is er straks voldoende vraag. Pas dan wordt de aanleg van een netwerk voor netwerkbedrijven interessant én wordt supersnel, onbeperkt internet via glasvezel beschikbaar en betaalbaar in de kernen én het buitengebied.

Achterstand
Dus: we moeten met z’n allen de mouwen opstropen. Doen we dat niet, dan missen we een belangrijke stap naar de toekomst en komt de gemeente Venlo op achterstand, bijvoorbeeld ten opzichte van de buurgemeenten Horst, Peel en Maas of Bergen. Zij hebben het al. We houden dan de verouderde, dichtslibbende koperen netwerken en komen in de problemen als het dataverbruik (internetgebruik) verder toeneemt.

Eerste de dorpen, dan de stad
We gaan in de gemeente Venlo niet overal tegelijk de glasvezelcampagne opstarten. Nee eerst zijn de dorpen Arcen, Belfeld, Lomm, Steyl, Tegelen en Velden aan de beurt. Daarna volgen de andere dorpen en de stad. En die gaan we wijk voor wijk aanpakken.

Word ambassadeur
Daar kun jij verandering in brengen. Word ambassadeur van Limburg Glasvezel, dan krijgt jouw dorp ook het snelste netwerk ter wereld: Glasvezel. Lees op www.limburgglasvezel.nl/ambassadeur wat je kunt doen.

Formulier: glasvezelambassadeur

Word nu ook ambassadeur voor Glasvezel in jouw buurt!!

Aanmelden
×