Vaals - Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

Glasvezel gemeente Vaals

Vaals krijgt ook glasvezel

Als de inwoners van de gemeente Vaals het willen, komt er glasvezel. E-Fiber legt glasvezel aan als 30% van de inwoners overstappen naar een glasvezelprovider. Omdat te bereiken organiseren we een uitvoerige glasvezelcampagne om uit te leggen wat glasvezel is, wat je ermee kunt doen en waarom glasvezel zo belangrijk is voor de gemeente Vaals.

Wanneer komt de gemeente Vaals aan de beurt?
Om een glasvezelnetwerk aan te leggen, moeten we het een en ander afstemmen met de gemeente Vaals. Daar zijn we nu mee bezig. Zodra we met hen een samenwerkingsovereenkomst hebben, start de campagne.

Enquête
We willen graag weten of je tevreden bent over jouw internetverbinding. Deel je ervaring met ons op www.limburgglasvezel.nl/vragen. Als je meedoet maak je kans op een leuke Tablet.

Ook jij kunt een bijdrage leveren zodat de aanleg eerder start. Door jezelf als ambassadeurs op te geven of ons te laten weten dat je glasvezel wil. Des te meer inwoners ons laten weten dat ze glasvezel willen, des te eerder we naar de gemeente Vaals komen. Alle beetjes helpen, vul daarom snel één van de formulieren in:

Formulier: Ik wil glasvezel Formulier: glasvezelambassadeur

Word nu ook ambassadeur voor Glasvezel in jouw buurt!!

Aanmelden
×