Sittard-Geleen - E-Fiber | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

Glasvezel gemeente Sittard-Geleen

Sittard-Geleen krijgt ook glasvezel

De inwoners van de gemeente Sittard-Geleen krijgen glasvezel van E-Fiber. Iedereen krijgt kosteloos een glasvezelaansluiting als zij abonnement nemen bij een glasvezelprovider op het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Omdat te bereiken organiseren we een uitvoerige glasvezelcampagne om uit te leggen wat glasvezel is, wat je ermee kunt doen en waarom glasvezel zo belangrijk is voor de gemeente Sittard-Geleen. We leggen een 100% dekkend glasvezelnetwerk aan want glasvezel zien wij als een nutsvoorziening en moet dus voor iedereen toegankelijk zijn. In alle dorpen, buitengebieden, bedrijventerreinen en steden: Born, Buchten, Einighausen, Geleen,  Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Munstergeleen, Obbicht, Papenhoven, Sittard en Windraak.

Aanleg gepland in 2022
Om een glasvezelnetwerk aan te leggen, moeten we het een en ander afstemmen met de gemeente Sittard-Geleen. Dat is inmiddels achter de rug. De samenwerkingsovereenkomst met E-Fiber is klaar en de campagne start in het najaar van 2021 en kunnen we in 2022 het glasvelnetwerk in de hele gemeente Sittard-Geleen aanleggen. De aanleg duurt circa 2,5 jaar.

Ook jij kunt een bijdrage leveren door ons te laten weten dat je glasvezel wil. Des te meer inwoners ons laten weten dat ze glasvezel willen, des te eerder we aan de slag kunnen. Alle beetjes helpen, vul daarom snel één van de formulieren in:

Formulier: Ik wil glasvezel

Word nu ook ambassadeur voor Glasvezel in jouw buurt!!

Aanmelden

Informatiepunten

Als je vragen hebt over glasvezel en je kunt op deze website geen antwoord vinden, dan kun je ook naar een informatiepunt gaan.

Bekijk informatiepunten
×