Simpelveld - Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

Glasvezel gemeente Simpelveld

Simpelveld krijgt ook glasvezel

Als de inwoners van de gemeente Simpelveld het willen, komt er glasvezel. E-Fiber legt glasvezel aan als een belangrijk deel van de inwoners overstappen naar een glasvezelprovider. Omdat te bereiken organiseren we een uitvoerige glasvezelcampagne om uit te leggen wat glasvezel is, wat je ermee kunt doen en waarom glasvezel zo belangrijk is voor de gemeente Simpelveld.

Wanneer komt de gemeente Simpelveld aan de beurt?
Om een glasvezelnetwerk aan te leggen, moeten we het een en ander afstemmen met de gemeente Simpelveld. Zodra we met hen een samenwerkingsovereenkomst hebben, start de campagne.

Wat kan jij doen?
Als inwoner van Simpelveld kun je dit bespoedigen door je bij ons aan te melden als geïnteresseerde of ambassadeur. En natuurlijk kun je de gemeenteraad vragen om de komst van een toekomstbestendig telecomnetwerk te bespoedigen.

Jij kunt ook een bijdrage leveren zodat de aanleg eerder start. Des te meer inwoners ons laten weten dat ze glasvezel willen, des te eerder we naar de gemeente Simpelveld komen. Alle beetjes helpen, vul daarom snel één van de formulieren in:

Formulier: Ik wil glasvezel Formulier: glasvezelambassadeur

Word nu ook ambassadeur voor Glasvezel in jouw buurt!!

Aanmelden
×