Roerdalen | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 0485 - 745800

GLASVEZEL GEMEENTE ROERDALEN

Schrijf je in voor glasvezel in Roerdalen.

Schrijf je nu in

Laat Roerdalen niet achterop raken

Een glasvezelaansluiting komt er niet vanzelf, omdat de gemeente Roerdalen voor commerciële aanbieders niet winstgevend genoeg is. Om ook in Roerdalen een modern internet-netwerk te krijgen, zet Limburg Glasvezel zich in voor de aanleg van een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk. Daarvoor is de steun van de inwoners van Roerdalen nodig. Is er voldoende vraag, dan zorgt Limburg Glasvezel dat het glasvezel ook in Roerdalen (zowel de kern als het buitengebied) wordt aangelegd.

Glasvezel heeft veel voordelen

Via deze website vind je veel informatie over glasvezel en kun je glasvezel vergelijken met de huidige internet aanbieders. Glasvezel heeft veel voordelen en dat voor dezelfde prijs als je gewend bent. Wil je nog meer weten over de capaciteit van het internet, de internetaansluiting of de verschillende glasvezelproviders? Bezoek dan één van onze informatie-avonden (IA) in de gemeente, kom naar de inschrijfavond (ISA) of neem contact op met één van onze ambassadeurs.

Het nieuwe internetten

Wij zijn van mening dat iedereen, waar je ook woont in Limburg, recht heeft op een moderne internetaansluiting. En dat je niet mag discrimineren door de kernen gratis aan te sluiten en de buitengebieden het volle pond laten betalen. Wij kunnen alles aansluiten: de goedkope adressen en de dure! Als voldoende gezinnen en bedrijven meedoen, worden de totale aanlegkosten verdeeld over heel veel aansluitingen. Zo kunnen we iedereen aansluiten op het netwerk als 30% van de gezinnen en bedrijven een abonnement bestelt bij een glasvezelprovider. We noemen dat het solidariteitsprincipe.

Samen met de providers en ambassadeurs gaan wij ervoor zorgen dat je niet alleen onbeperkt en supersnel internet krijgt, maar ook televisie in de aller hoogste kwaliteit en dat tegen zeer concurrerende prijzen. Lees dit ook.

Schrijf je nu in

Dorpen overzicht

Herkenbosch

Meer informatie

Montfort

Meer informatie

Posterholt

Meer informatie

Sint Odiliënberg

Meer informatie

Vlodrop

Meer informatie

Overzicht van alle Informatie-(IA) en inschrijfavonden (ISA)

  IA Vlodrop 2 december 2019 19.30-21.00u Café - zaal Roerzicht, Grootestraat 36
  IA Melick 3 december 2019 19.30-21.00u Café - zaal De Sport, Dorpsstraat 82
  IA Herkenbosch 4 december 2019 19.30-21.00u Café - zaal De Sjmeed, Hoofdstraat 24
  IA Sint Odiliënberg 9 december 2019 19.30-21.00u De Roerparel, Schaapsweg 24
  IA Posterholt 10 december 2019 19.30-21.00u cc De Beuk, Nieuw Holsterweg 27
  IA Montfort 12 december 2019 19.30-21.00u Biej de Vogel, Markt 21

Download het gratis startpakket over Glasvezel in Roerdalen

Met het Glasvezel Startpakket van Limburg Glasvezel heb je alle informatie over glasvezel in jouw woonplaats bij elkaar.

Download nu
×