Roerdalen | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

GLASVEZEL GEMEENTE ROERDALEN

Schrijf je in voor glasvezel in Roerdalen.

Schrijf je nu in

Unieke kans voor Roerdalen

We bekijken op dit moment de mogelijkheden voor de uitrol van glasvezel in Roerdalen. Daarvoor zijn we in overleg met uw gemeente. Zodra we van hen bericht hebben, laten we u weten hoe de plannen eruit zien.

Een glasvezelaansluiting komt er niet vanzelf, omdat de gemeente Roerdalen voor commerciële aanbieders niet winstgevend genoeg is. Om ook in Roerdalen een modern internet-netwerk te krijgen, zet Limburg Glasvezel zich in voor de aanleg van een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk. Daarvoor is de steun van de inwoners van Roerdalen nodig. Is er voldoende vraag, dan zorgt Limburg Glasvezel dat het glasvezel ook in Roerdalen (zowel in de kern als in het buitengebied) wordt aangelegd. Dan krijgt Roerdalen glasvezel, net als de buurgemeenten Roermond, Maasgouw en Echt-Susteren. 

Het nieuwe internetten

Wij zijn van mening dat iedereen, waar je ook woont in Limburg, recht heeft op een moderne internetaansluiting. Als voldoende gezinnen en bedrijven meedoen, worden de totale aanlegkosten verdeeld over heel veel aansluitingen. Zo kunnen we iedereen aansluiten op het netwerk als 30% van de gezinnen en bedrijven een abonnement bestelt bij een glasvezelprovider. We noemen dat het solidariteitsprincipe.

Samen met de providers en ambassadeurs gaan wij ervoor zorgen dat je niet alleen onbeperkt en supersnel internet krijgt, maar ook televisie in de aller hoogste kwaliteit en dat tegen zeer concurrerende prijzen.

Inschrijven kan nog via https://www.e-fiber.nl/vergelijker

Schrijf je nu in

Dorpen overzicht

Herkenbosch

Meer informatie

Montfort

Meer informatie

Posterholt

Meer informatie

Sint Odiliënberg

Meer informatie

Vlodrop

Meer informatie

Download het gratis startpakket over Glasvezel in Roerdalen

Met het Glasvezel Startpakket heb je alle informatie over het aanbod van de glasvezelproviders bij elkaar.

Download nu
×