Roerdalen | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

GLASVEZEL GEMEENTE ROERDALEN

Schrijf je in voor glasvezel in Roerdalen.

Schrijf je nu in

Unieke kans voor Roerdalen

Onlangs is er een constructief overleg geweest tussen gemeente en de glasvezel-ambassadeurs uit Roerdalen. Hieruit is gekomen dat de gemeente graag positief meedenkt en samen met Limburg Glasvezel zoekt naar mogelijkheden om binnen de wettelijke kaders, tot realisatie van het glasvezelnetwerk in Roerdalen te komen.

We hopen hier op korte termijn een uitspraak te krijgen van het College.

Een glasvezelaansluiting komt er niet vanzelf, omdat de gemeente Roerdalen voor commerciële aanbieders niet winstgevend genoeg is. Om ook in Roerdalen een modern internet-netwerk te krijgen, zet Limburg Glasvezel zich in voor de aanleg van een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk. Daarvoor is de steun van de inwoners van Roerdalen nodig. Is er voldoende vraag, dan zorgt Limburg Glasvezel dat het glasvezel ook in Roerdalen (zowel in de kern als in het buitengebied) wordt aangelegd. Dan krijgt Roerdalen glasvezel, net als de buurgemeenten Roermond, Maasgouw en Echt-Susteren. 

Het nieuwe internetten

Wij zijn van mening dat iedereen, waar je ook woont in Limburg, recht heeft op een moderne internetaansluiting. Als voldoende gezinnen en bedrijven meedoen, worden de totale aanlegkosten verdeeld over heel veel aansluitingen. Zo kunnen we iedereen aansluiten op het netwerk als 30% van de gezinnen en bedrijven een abonnement bestelt bij een glasvezelprovider. We noemen dat het solidariteitsprincipe.

Samen met de providers en ambassadeurs gaan wij ervoor zorgen dat je niet alleen onbeperkt en supersnel internet krijgt, maar ook televisie in de aller hoogste kwaliteit en dat tegen zeer concurrerende prijzen.

Inschrijven kan nog via https://www.e-fiber.nl/vergelijker

Schrijf je nu in

Dorpen overzicht

Herkenbosch

Meer informatie

Montfort

Meer informatie

Posterholt

Meer informatie

Sint Odiliënberg

Meer informatie

Vlodrop

Meer informatie
×