Roerdalen | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

GLASVEZEL GEMEENTE ROERDALEN

Schrijf je voor 31 mei in voor glasvezel in Roerdalen.

Schrijf je nu in

Unieke kans voor Roerdalen

We bekijken op dit moment de mogelijkheden voor de uitrol van glasvezel in Roerdalen. Op 30 juni 2020 laten we u weten hoe de plannen eruit zien.

Een glasvezelaansluiting komt er niet vanzelf, omdat de gemeente Roerdalen voor commerciële aanbieders niet winstgevend genoeg is. Om ook in Roerdalen een modern internet-netwerk te krijgen, zet Limburg Glasvezel zich in voor de aanleg van een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk. Daarvoor is de steun van de inwoners van Roerdalen nodig. Is er voldoende vraag, dan zorgt Limburg Glasvezel dat het glasvezel ook in Roerdalen (zowel in de kern als in het buitengebied) wordt aangelegd. Dan krijgt Roerdalen glasvezel, net als de buurgemeenten Roermond, Maasgouw en Echt-Susteren. 

Glasvezel heeft veel voordelen

Via deze website vind je veel informatie over glasvezel en kun je glasvezel vergelijken met de huidige internet aanbieders. Glasvezel heeft veel voordelen en dat voor dezelfde prijs als je gewend bent. Wil je nog meer weten over de capaciteit van het internet, de internetaansluiting of de verschillende glasvezelproviders? Bezoek dan één van onze informatie-avonden (IA) in de gemeente, kom naar de inschrijfavond (ISA) of neem contact op met één van onze ambassadeurs.

Het nieuwe internetten

Wij zijn van mening dat iedereen, waar je ook woont in Limburg, recht heeft op een moderne internetaansluiting. En dat je niet mag discrimineren door de kernen gratis aan te sluiten en de buitengebieden het volle pond laten betalen. Wij kunnen alles aansluiten: de goedkope adressen en de dure! Als voldoende gezinnen en bedrijven meedoen, worden de totale aanlegkosten verdeeld over heel veel aansluitingen. Zo kunnen we iedereen aansluiten op het netwerk als 30% van de gezinnen en bedrijven een abonnement bestelt bij een glasvezelprovider. We noemen dat het solidariteitsprincipe.

Samen met de providers en ambassadeurs gaan wij ervoor zorgen dat je niet alleen onbeperkt en supersnel internet krijgt, maar ook televisie in de aller hoogste kwaliteit en dat tegen zeer concurrerende prijzen.

Inschrijven kan nog tot 31 mei via https://www.e-fiber.nl/vergelijker

Schrijf je nu in

Dorpen overzicht

Herkenbosch

Meer informatie

Montfort

Meer informatie

Posterholt

Meer informatie

Sint Odiliënberg

Meer informatie

Vlodrop

Meer informatie

Download het gratis startpakket over Glasvezel in Roerdalen

Met het Glasvezel Startpakket van Limburg Glasvezel heb je alle informatie over glasvezel in jouw woonplaats bij elkaar.

Download nu
×