Roerdalen | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

GLASVEZEL GEMEENTE ROERDALEN

Schrijf je in voor glasvezel in Roerdalen.

Schrijf je nu in

Glasvezel in Roerdalen komt dichterbij

We hebben goed nieuws: er is mondelinge overeenstemming bereikt tussen de gemeente en E-Fiber. De afspraken worden nu op papier gezet en zodra de handtekeningen gezet zijn kunnen we een definitieve ‘Go’ wereldkundig maken. Ondertussen maakt de aannemer het netwerkontwerp op zodat we snel de vergunning kunnen aanvragen. We willen dit jaar nog aan de slag met de uitrol.

Om ook in Roerdalen een modern internet-netwerk te krijgen, zet Limburg Glasvezel zich in voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in alle dorpen binnen de bebouwde kom. Daarvoor is de steun van de inwoners van Roerdalen nodig. Is er voldoende vraag, dan zorgt Limburg Glasvezel ervoor dat E-fiber het glasvezel in Roerdalen aangelegd. Dan krijgt Roerdalen glasvezel, net als de buurgemeenten Roermond, Maasgouw en Echt-Susteren. 

Het nieuwe internetten

Wij zijn van mening dat iedereen, waar je ook woont in Limburg, recht heeft op een moderne internetaansluiting. Als voldoende gezinnen en bedrijven meedoen, rolt E-fiber het glasvezelnetwerk uit.

Samen met de providers en ambassadeurs gaan wij ervoor zorgen dat je niet alleen onbeperkt en supersnel internet krijgt, maar ook televisie in de aller hoogste kwaliteit en dat tegen zeer concurrerende prijzen.

BELANGRIJK: Inschrijven noodzakelijk voor gratis glasvezelaansluiting

Iedereen (binnen de bebouwde kom) die al een abonnement heeft afgesloten, krijgt gratis een glasvezelaansluiting in huis. Hier hoef je niets meer voor te doen. Alle andere inwoners en ondernemers krijgen ook gratis een glasvezelaansluiting als zij een abonnement afsluiten bij een van de deelnemende providers. Dit abonnement sluit je af vóór de start van de aanleg. De inwoners krijgen hierover vooraf bericht. Indien je binnen een jaar je abonnement opzegt zijn er alsnog aanlegkosten verschuldigd aan E-Fiber.

Gezinnen en bedrijven die glasvezeldiensten willen maar nog geen glasvezelabonnement hebben, schrijven zich alsnog in. Dit kan uitsluitend www.e-fiber.nl/vergelijker.

NB Het is niet mogelijk om zonder abonnement een glasvezelaansluiting tot in de woning aan te vragen.

Dorpen overzicht

Herkenbosch

Meer informatie

Montfort

Meer informatie

Posterholt

Meer informatie

Sint Odiliënberg

Meer informatie

Vlodrop

Meer informatie

Informatiepunten

Als je vragen hebt over glasvezel en je kunt op deze website geen antwoord vinden, dan kun je ook naar een informatiepunt gaan.

Bekijk informatiepunten
×