Roerdalen - E-Fiber | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

GLASVEZEL GEMEENTE ROERDALEN

ALLEEN MET EEN ABONNEMENT KRIJG JE EEN GLASVEZELAANSLUITING

Schrijf je nu in

Glasvezel in Roerdalen komt eraan

We hebben goed nieuws: er is overeenstemming bereikt tussen de gemeente en E-Fiber. De afspraken staan op papier en mogen we de definitieve ‘Go’ wereldkundig maken. Ondertussen maakt de aannemer het netwerkontwerp op zodat we snel de vergunning kunnen aanvragen. We gaan dit najaar nog aan de slag met de uitrol.

Om ook in Roerdalen een modern internet-netwerk te krijgen, zet Limburg Glasvezel zich in voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in alle dorpen binnen de bebouwde kom. Daarvoor is de steun van de inwoners van Roerdalen nodig. E-fiber legt in samenwerking met de gemeente en aannemer Spitters het glasvezel in Roerdalen aan. Dan krijgt Roerdalen glasvezel, net als de buurgemeenten Roermond, Maasgouw en Echt-Susteren. 

Het nieuwe internetten

Wij zijn van mening dat iedereen, waar je ook woont in Limburg, recht heeft op een moderne internetaansluiting. Samen met de providers en ambassadeurs gaan wij ervoor zorgen dat je niet alleen onbeperkt en supersnel internet krijgt, maar ook televisie in de aller hoogste kwaliteit en dat tegen zeer concurrerende prijzen.

BELANGRIJK: Inschrijven noodzakelijk voor gratis glasvezelaansluiting

Iedereen (binnen de bebouwde kom) die al een abonnement heeft afgesloten, krijgt gratis een glasvezelaansluiting in huis. Hier hoef je niets meer voor te doen. Alle andere inwoners en ondernemers krijgen ook gratis een glasvezelaansluiting als zij een abonnement afsluiten bij een van de deelnemende providers. Dit abonnement sluit je af vóór de wijkcentrale dicht gaat. De inwoners krijgen hierover vooraf bericht. Indien je binnen een jaar je abonnement opzegt zijn er alsnog kosten verschuldigd aan E-Fiber.

Gezinnen en bedrijven die glasvezeldiensten willen maar nog geen glasvezelabonnement hebben, schrijven zich alsnog in. Dit kan uitsluitend www.e-fiber.nl/vergelijker.

NB Het is niet mogelijk om zonder abonnement een glasvezelaansluiting tot in de woning aan te vragen.

Dorpen overzicht

Herkenbosch

Meer informatie

Montfort

Meer informatie

Posterholt

Meer informatie

Sint Odiliënberg

Meer informatie

Vlodrop

Meer informatie

Informatiepunten

Als je vragen hebt over glasvezel en je kunt op deze website geen antwoord vinden, dan kun je ook naar een informatiepunt gaan.

Bekijk informatiepunten
×