Roerdalen | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 0485 - 745800

GLASVEZEL GEMEENTE ROERDALEN

Vind jij een toekomstvast glasvezelnetwerk in Roerdalen ook zo belangrijk? Help dan mee.

Schrijf je in als ambassadeur voor glasvezel

Glasvezel in gemeente Roerdalen binnen handbereik

Een samenleving zonder internet, kun jij het je nog herinneren? Je bent een groot deel van de dag online voor zowel werk als privé en dat zal in de toekomst alleen nog maar meer worden. Het is daarom van groot belang om overal over een supersnel, betrouwbaar en onbeperkt netwerk te beschikken. In de kernen maar ook in het buitengebied. Dus geen beperkt 4 of 5G, maar een netwerk van glasvezel. Beter is er namelijk niet.

Samen zijn we sterk!
Om glasvezel mogelijk te maken in de gemeente Roerdalen is het noodzaak om samen de schouders eronder te zetten. Alleen als we met z’n allen kiezen voor glasvezel is er straks voldoende vraag. Pas dan wordt de aanleg van een netwerk voor netwerkbedrijven interessant én wordt supersnel, onbeperkt internet via glasvezel beschikbaar en betaalbaar in de kernen én het buitengebied.

Achterstand
Dus: we moeten met z’n allen de mouwen opstropen. Doen we dat niet, dan missen we een belangrijke stap naar de toekomst en komt de gemeente Roerdalen op achterstand, bijvoorbeeld ten opzichte van de buurgemeenten Roermond of Echt-Susteren. We houden dan de verouderde, dichtslibbende koperen netwerken en komen in de problemen als het dataverbruik (internetgebruik) verder toeneemt.

Word ambassadeur
Daar kun jij verandering in brengen. Word ambassadeur van Limburg Glasvezel, dan krijgt jouw dorp ook het snelste netwerk ter wereld: Glasvezel. Lees op www.limburgglasvezel.nl/ambassadeur wat je kunt doen. Of kom naar de info-avonden als je ambassadeur wilt worden:

maandag 26 augustus Melick Café zaal De Sport Dorpsstraat 82 18.30 – 20.30 u
donderdag 29 augustus Sint Odilienberg De Roerparel Schaapsweg 24 18.30 – 20.30 u

Formulier: glasvezelambassadeur

Dorpen overzicht

Herkenbosch

Meer informatie

Montfort

Meer informatie

Posterholt

Meer informatie

Sint Odiliënberg

Meer informatie

Vlodrop

Meer informatie

Word nu ook ambassadeur voor Glasvezel in jouw buurt!!

Aanmelden
×