Mook & Middelaar | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 0485 - 745800

GLASVEZEL MOOK & MIDDELAAR

Schrijf je in voor glasvezel in Mook & Middelaar vóór 15 september.

Schrijf je nu in

Nog 145 aanmeldingen nodig voor glasvezel

Met de economische groei, en het explosief stijgend internetgebruik, zal er de komende jaren in Mook & Middelaar veel veranderen. Een goede internetverbinding mag daarbij niet ontbreken, voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Goedkoop en betrouwbaar internet, met een hoge downloadsnelheid en een vergelijkbare uploadsnelheid. Internet waarmee je tientallen jaren vooruit kunt. Ook in Mook & Middelaar is glasvezel daarvoor de oplossing.

Schrijf je in bij een provider vóór 15 september

Laat Mook & Middelaar niet achterop raken

Een glasvezelaansluiting komt er niet vanzelf, omdat de gemeente Mook & Middelaar voor commerciële aanbieders niet winstgevend genoeg is. Om ook in Mook & Middelaar supersnel internet te krijgen, zet Limburg Glasvezel zich in voor de aanleg van een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk. Daarvoor is de steun van de inwoners van Mook & Middelaar nodig. Is er voldoende vraag, dan zorgt Limburg Glasvezel dat het glasvezel ook in Mook & Middelaar (zowel de kern als het buitengebied) wordt aangelegd.

Glasvezel heeft veel voordelen

Via deze website vind je veel informatie over glasvezel en kun je glasvezel vergelijken met de huidige internet aanbieders. Glasvezel heeft veel voordelen en dat voor dezelfde prijs als je gewend bent. Wil je nog meer weten over de snelheid van het internet, de internetaansluiting of de verschillende glasvezelproviders? Bezoek dan één van onze informatie-avonden (IA) in de gemeente, ga langs bij een informatiepunt, kom naar de inschrijfavond (ISA) of neem contact op met één van onze ambassadeurs.

Iedereen glasvezel?

Wij zijn van mening dat iedereen, waar je ook woont in Limburg, recht heeft op glasvezel. En dat je niet mag discrimineren door de kernen gratis aan te sluiten en de buitengebieden het volle pond laten betalen. Wij kunnen alles aansluiten: de goedkope adressen en de dure! Als voldoende gezinnen en bedrijven meedoen, worden de totale aanlegkosten verdeeld over heel veel aansluitingen. Zo kunnen we iedereen aansluiten op het netwerk als 30% van de gezinnen en bedrijven een abonnement bestelt bij een glasvezelprovider. We noemen dat het solidariteitsprincipe.

Samen met de providers en ambassadeurs gaan wij ervoor zorgen dat je niet alleen onbeperkt supersnel internet krijgt, maar ook televisie in de aller hoogste kwaliteit en dat tegen zeer concurrerende prijzen. Lees dit ook.

Dorpen overzicht

Middelaar

Meer informatie

Molenhoek

Meer informatie

Plasmolen

Meer informatie

Overzicht van alle Informatie-(IA) en inschrijfavonden (ISA)

  ISA Mook 29 augustus 2019 18.30-20.30u Plus supermarkt, Beatrixstaat 13
  ISA Mook 30 augustus 2019 18.30-20.30u Plus supermarkt, Beatrixstaat 13
  ISA Mook 31 augustus 2019 11.00-16.00u Plus supermarkt, Beatrixstaat 13
  ISA Molenhoek 5 september 2019 18.30-20.30u Lees- en ontmoetingspunt, Prinsenweg 3c
  ISA Molenhoek 6 september 2019 18.30-20.30u Lees- en ontmoetingspunt, Prinsenweg 3c
  ISA Molenhoek 7 september 2019 11.00-16.00u Lees- en ontmoetingspunt, Prinsenweg 3c

Download het gratis startpakket over Glasvezel in Mook & Middelaar

Met het Glasvezel Startpakket van Limburg Glasvezel heb je alle informatie over glasvezel in jouw woonplaats bij elkaar.

Download nu
×