Gennep | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

GLASVEZEL GEMEENTE GENNEP

Schrijf je in en de aansluiting is gratis.

Schrijf je nu in

Aanleg glasvezel in gemeente Gennep

Gemeente Gennep is de eerste Limburgse gemeente waar een 100% dekkend glasvezelnetwerk wordt aangelegd. Vele gezinnen en bedrijven in de kernen en buitengebieden stappen over naar glasvezel waardoor E-Fiber glasvezel aanlegt in de kop van Noord-Limburg.

Vragen? Maak een afspraak met onze adviseur

Wilt u overstappen naar glasvezel en wilt u hulp bij de keuze welke provider het beste bij u past. Maak dan een afspraak met onze adviseur.

Planning

E-Fiber heeft onderstaande planning vrijgegeven. De schouwwerkzaamheden zijn gestart. Elke woning bezocht door werknemers van Spie, de aannemer, en vastgelegd hoe de glasvezel vanaf de weg het huis in gaat en waar het glasvezelmodem in de woning geplaatst wordt.
Ondertussen starten de graafwerkzaamheden en na ongeveer twee maanden verbinden ze de eerste woningen fysiek met het glasvezelnetwerk (huisaansluiting). Zodra de huisaansluiting klaar is kan de provider de diensten leveren en maken zij een afspraak met de betreffende bewoners. Eind 2020 is de uitrol van het netwerk klaar.

Bespaar 450 euro door NU een glasvezelabonnement te nemen

U kunt nog een glasvezelabonnement afsluiten zonder dat u 450 euro activatiekosten hoeft te betalen. Dat kan alleen met een formulier uit het Startpakket. Het Startpakket ontvangt je per e-mail en hier vraag je het aan. 

Ik wil het Startpakket

Aanleg in volle gang

Op dit moment is de aanleg in de gemeente Gennep in volle gang. Wekelijks worden er honderden huizen toegevoegd aan de aanlegplanning (civiel), schouw- en HAS-planning. Wilt u weten wanneer uw adres wordt geschouwd of aangesloten, check dan onderstaande kaarten. Als er een oranje ballon bij staat, weet u dat u ingepland bent voor het schouwen. Bij een blauwe ballon wordt uw perceel voorbereid op de aansluiting op het glasvezelnetwerk. En bij een groene ballon wordt het glasvezelmodem in uw woning geplaatst. Klik op de ballon voor meer informatie.

De planning wordt meestal 2- a 3-wekelijks bijgewerkt. Laatst bijgewerkt: 11 januari 2021.

Schouwen is afgerond.

Graafwerkzaamheden

Binnenhuisaansluiting (HAS)

Overzichtsplanning

Aan deze planningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Dorpen overzicht

Milsbeek

Meer informatie

Ottersum

Meer informatie

Ven-Zelderheide

Meer informatie
×