Gennep | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

Glasvezel gemeente Gennep

Gemeente Gennep krijgt glasvezel

Gemeente Gennep is de eerste Limburgse gemeente waar komend jaar een 100% dekkend glasvezelnetwerk wordt aangelegd. Voldoende huishoudens en bedrijven in de kernen en buitengebieden stappen over naar glasvezel waardoor E-Fiber glasvezel gaat aanleggen in de kop van Noord-Limburg.

E-Fiber heeft onderstaande planning vrijgegeven. In oktober 2019 starten de schouwwerkzaamheden. Dan wordt elke woning bezocht door werknemers van Spie, de aannemer, en vastgelegd hoe de glasvezel vanaf de weg het huis in gaat en waar het glasvezelmodem in de woning geplaatst wordt.
Ondertussen starten de graafwerkzaamheden en na ongeveer twee maanden verbinden ze de eerste woningen fysiek met het glasvezelnetwerk (huisaansluiting). Zodra de huisaansluiting klaar is kan de provider de diensten leveren en maken zij een afspraak met de betreffende bewoners. Eind 2020 is de uitrol van het netwerk klaar.

Download het gratis startpakket over Glasvezel in Gennep

Met het Glasvezel Startpakket van Limburg Glasvezel heb je alle informatie over glasvezel in jouw woonplaats bij elkaar.

Download nu
×