Bergen | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 0485 - 745800

GLASVEZEL GEMEENTE BERGEN

Schrijf je in voor glasvezel in Bergen.

Schrijf je nu in

BESLUIT TOT AANLEG GLASVEZEL UITGESTELD

In de afgelopen maanden heeft Limburg glasvezel de inwoners van de gemeente Bergen gevraagd of zij een glasvezelnetwerk willen. Het benodigde percentage is echter nog niet behaald.

 Geen afstel

E-fiber, het bedrijf dat het glasvezelnetwerk wil aanleggen, is door Limburg glasvezel gevraagd om het project opnieuw te berekenen als in combinatie gelegd kan worden met buurgemeente Gennep. In Gennep start de aanleg in november. Door slimme combinaties te maken in de aanleg is het misschien toch mogelijk om glasvezel uit te rollen in één of beide buurgemeenten. E-fiber heeft toegezegd voor beide gemeenten de berekeningen te maken en komt in november met het antwoord.

Inwoners die alsnog willen inschrijven kunnen dat online doen:

Inschrijven kan nog steeds

Laat Bergen niet achterop raken

Een glasvezelaansluiting komt er niet vanzelf, omdat de gemeente Bergen voor commerciële aanbieders niet winstgevend genoeg is. Om ook in Bergen supersnel internet te krijgen, zet Limburg Glasvezel zich in voor de aanleg van een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk. Daarvoor is de steun van de inwoners van Bergen nodig. Is er voldoende vraag, dan zorgt Limburg Glasvezel dat het glasvezel ook in Bergen (zowel de kern als het buitengebied) wordt aangelegd.

Glasvezel heeft veel voordelen

Via deze website vind je veel informatie over glasvezel en kun je glasvezel vergelijken met de huidige internet aanbieders. Glasvezel heeft veel voordelen en dat voor dezelfde prijs als je gewend bent. Wil je nog meer weten over de snelheid van het internet, de internetaansluiting of de verschillende glasvezelproviders? Bezoek dan één van onze informatie-avonden (IA) in de gemeente, ga langs bij een informatiepunt, kom naar de inschrijfavond (ISA) of neem contact op met één van onze ambassadeurs.

Iedereen glasvezel?

Wij zijn van mening dat iedereen, waar je ook woont in Limburg, recht heeft op glasvezel. En dat je niet mag discrimineren door de kernen gratis aan te sluiten en de buitengebieden het volle pond laten betalen. Wij kunnen alles aansluiten: de goedkope adressen en de dure! Als voldoende gezinnen en bedrijven meedoen, worden de totale aanlegkosten verdeeld over heel veel aansluitingen. Zo kunnen we iedereen aansluiten op het netwerk als 30% van de gezinnen en bedrijven een abonnement bestelt bij een glasvezelprovider. We noemen dat het solidariteitsprincipe.

Samen met de providers en ambassadeurs gaan wij ervoor zorgen dat je niet alleen onbeperkt supersnel internet krijgt, maar ook televisie in de aller hoogste kwaliteit en dat tegen zeer concurrerende prijzen. Lees dit ook.

Dorpen overzicht

Afferden

Meer informatie

Nieuw Bergen

Meer informatie

Siebengewald

Meer informatie

Wellerlooi

Meer informatie

Download het gratis startpakket over Glasvezel in Bergen

Met het Glasvezel Startpakket van Limburg Glasvezel heb je alle informatie over glasvezel in jouw woonplaats bij elkaar.

Download nu
×