Sint Odiliënberg heeft glasvezel nodig! | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

Glasvezel Sint Odiliënberg

Abonnement noodzakelijk voor gratis glasvezelaansluiting

Iedereen (binnen de bebouwde kom van Sint Odiliënberg) die al een abonnement heeft afgesloten, krijgt gratis een glasvezelaansluiting in huis. Hier hoef je niets meer voor te doen. Alle andere inwoners en ondernemers krijgen ook gratis een glasvezelaansluiting als zij een abonnement afsluiten bij een van de deelnemende providers. Dit abonnement sluit je af vóór de start van de aanleg. De inwoners van Sint Odiliënberg krijgen hierover vooraf bericht. Indien je binnen een jaar je abonnement opzegt zijn er alsnog aanlegkosten verschuldigd aan E-Fiber.

Gezinnen en bedrijven in Sint Odiliënberg die glasvezeldiensten willen maar nog geen glasvezelabonnement hebben, schrijven zich alsnog in. Dit kan uitsluitend met behulp van het Startpakket. Dat pakket vraag je hier aan.

Vraag hier het startpakket aan

NB Het is niet mogelijk om zonder abonnement een glasvezelaansluiting tot in de woning aan te vragen.

Download het gratis startpakket over Glasvezel in Sint Odiliënberg

Met het Glasvezel Startpakket van Limburg Glasvezel heb je alle informatie over glasvezel in jouw woonplaats bij elkaar.

Download nu

Informatiepunten

Als je vragen hebt over glasvezel en je kunt op deze website geen antwoord vinden, dan kun je ook naar een informatiepunt gaan.

Bekijk informatiepunten
×