Mook | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 0485 - 745800

Glasvezel Mook

Mook heeft glasvezel nodig!

Met de economische groei, en het explosief stijgend internetgebruik, zal er de komende jaren in Mook veel veranderen. Een goede internetverbinding mag daarbij niet ontbreken, voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Goedkoop en betrouwbaar internet, met een hoge downloadsnelheid en een vergelijkbare uploadsnelheid. Internet waarmee je tientallen jaren vooruit kunt. Ook in Mook is glasvezel daarvoor de oplossing.

Schrijf je in bij een provider vóór 15 september

Laat Mook niet achterop raken

Een glasvezelaansluiting komt er niet vanzelf, omdat de gemeente Mook voor commerciële aanbieders niet winstgevend genoeg is. Om ook in Mook supersnel internet te krijgen, zet Limburg Glasvezel zich in voor de aanleg van een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk. Daarvoor is de steun van de inwoners van Mook nodig. Is er voldoende vraag, dan zorgt Limburg Glasvezel dat het glasvezel ook in Mook (zowel de kern als het buitengebied) wordt aangelegd.

Glasvezel heeft veel voordelen

Via deze website vind je veel informatie over glasvezel en kun je glasvezel vergelijken met de huidige internet aanbieders. Glasvezel heeft veel voordelen en dat voor dezelfde prijs als je gewend bent. Wil je nog meer weten over de snelheid van het internet, de internetaansluiting of de verschillende glasvezelproviders? Bezoek dan één van onze informatie-avonden (IA) in de gemeente, ga langs bij een informatiepunt, kom naar de inschrijfavond (ISA) of neem contact op met één van onze onze ambassadeurs.

Informatie-(IA) en inschrijfavonden (ISA) in Mook

  ISA Mook 29 augustus 2019 18.30-20.30u Plus supermarkt, Beatrixstaat 13
  ISA Mook 30 augustus 2019 18.30-20.30u Plus supermarkt, Beatrixstaat 13
  ISA Mook 31 augustus 2019 11.00-16.00u Plus supermarkt, Beatrixstaat 13

Download het gratis startpakket over Glasvezel in Mook

Met het Glasvezel Startpakket van Limburg Glasvezel heb je alle informatie over glasvezel in jouw woonplaats bij elkaar.

Download nu

Ambassadeurs

Ad Huijsmans
Verena Conzett
Fred Pel
Johan Pijnappel
Ivo Heffels
Piet van Herpen
Stan Brinkhoff
Theo Creemers
Floris de Lange
Leo Snijders

Ambassadeur worden?
×