Montfort heeft glasvezel nodig! | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

Glasvezel Montfort

Montfort zit te springen om glasvezel

In alle Limburgse wijken en dorpen maar ook in het buitengebied moet glasvezel komen. Ook in Montfort. Misschien dat we het nu nog niet direct nodig hebben, maar dan is het wel geregeld voor onze kinderen of onze kindskinderen. Want het internetgebruik blijft alsmaar groeien en als we niets doen lopen we straks hopeloos achter. En dat voorkomen we door nú de schouders eronder te zetten. We kunnen er nú voor zorgen dat het modernste internetnetwerk ter wereld ook in Montfort komt.

Glasvezel is niet alleen belangrijk voor internet, telefoon en televisie. Het zorgt er ook voor dat je dorp of gemeente in de toekomst probleemloos kan aansluiten op nieuwe diensten in de digitale (mantel-)zorg, veilig wonen en domotica. Een digitaal, fijnmazig en 100 procent dekkend netwerk is daarbij net zo belangrijk als een sociaal netwerk! Maar denk ook aan ‘the Internet of Things’, 5G en robotica. Alleen met de aanwezigheid van een modern netwerk komen deze ontwikkelingen echt van de grond.

Nieuwe provider noodzakelijk

Als je glasvezel wil, is overstappen noodzakelijk. De providers die nu via de kabel of telefoonlijn diensten aan je leveren, willen dat niet doen via dit glasvezelnetwerk. Dat betekent dat iedereen een nieuwe provider nodig heeft die van glasvezel gebruik wil maken. Om dat uit te leggen aan de dorpsgenoten zijn ambassadeurs van cruciaal belang.

Glasvezel heeft veel voordelen

Via deze website vind je veel informatie over glasvezel en kun je glasvezel vergelijken met de huidige internet aanbieders. Glasvezel heeft veel voordelen en dat voor dezelfde prijs als je gewend bent. Wil je nog meer weten over de snelheid van het internet, de internetaansluiting of de verschillende glasvezelproviders? Bezoek dan één van onze informatie-avonden (IA) in de gemeente, ga langs bij de glasvezelwinkel aan de Markt 1a, kom naar de inschrijfavond (ISA) of neem contact op met één van onze onze ambassadeurs.

Schrijf je in voor glasvezel

Download het gratis startpakket over Glasvezel in Montfort

Met het Glasvezel Startpakket van Limburg Glasvezel heb je alle informatie over glasvezel in jouw woonplaats bij elkaar.

Download nu

Informatiepunten

Als je vragen hebt over glasvezel en je kunt op deze website geen antwoord vinden, dan kun je ook naar een informatiepunt gaan.

Bekijk informatiepunten
×