Lomm | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404

Glasvezel Lomm

Lomm kan niet zonder glasvezel

In alle Limburgse wijken en dorpen maar ook in het buitengebied moet glasvezel komen. Ook in Lomm. Misschien dat we het nu nog niet direct nodig hebben, maar dan is het wel geregeld voor onze kinderen of onze kindskinderen. Want het internetgebruik blijft alsmaar groeien en als we niets doen lopen we straks hopeloos achter. En dat voorkomen we door nú de schouders eronder te zetten. We kunnen er nú voor zorgen dat het snelste internetnetwerk ter wereld ook in Lomm komt.

Glasvezel is niet alleen belangrijk voor internet, telefoon en televisie. Het zorgt er ook voor dat je dorp of gemeente in de toekomst probleemloos kan aansluiten op nieuwe diensten in de digitale (mantel-)zorg, veilig wonen en domotica. Een digitaal, fijnmazig en 100 procent dekkend netwerk is daarbij net zo belangrijk als een sociaal netwerk! Maar denk ook aan ‘the Internet of Things’, 5G en robotica. Alleen met de aanwezigheid van een ultrasnel netwerk komen deze ontwikkelingen echt van de grond.

Nieuwe provider noodzakelijk
Als je glasvezel wil, is overstappen noodzakelijk. De providers die nu via de kabel of telefoonlijn diensten aan je leveren, willen dat niet doen via dit glasvezelnetwerk. Dat betekent dat iedereen een nieuwe provider nodig heeft die van glasvezel gebruik wil maken. Om dat uit te leggen aan de dorpsgenoten zijn ambassadeurs van cruciaal belang.

Word ambassadeur
Samen kunnen we dat doen. Word ambassadeur van Limburg Glasvezel, dan krijgt jouw dorp ook het snelste netwerk ter wereld: Glasvezel. Lees op www.limburgglasvezel.nl/ambassadeur wat je kunt doen.

Ambassadeurs

Meld je nu aan als glasvezel ambassadeur in Lomm.

Ambassadeur worden?
×