Afferden | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 0485 - 745800

Glasvezel Afferden

Afferden heeft glasvezel nodig!

Met de economische groei, en het explosief stijgend internetgebruik, zal er de komende jaren in Afferden veel veranderen. Een goede internetverbinding mag daarbij niet ontbreken, voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Goedkoop en betrouwbaar internet, met een hoge downloadsnelheid en een vergelijkbare uploadsnelheid. Internet waarmee je tientallen jaren vooruit kunt. Ook in Afferden is glasvezel daarvoor de oplossing.

Laat Afferden niet achterop raken

Een glasvezelaansluiting komt er niet vanzelf, omdat de gemeente Afferden voor commerciële aanbieders niet winstgevend genoeg is. Om ook in Afferden supersnel internet te krijgen, zet Limburg Glasvezel zich in voor de aanleg van een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk. Daarvoor is de steun van de inwoners van Afferden nodig. Is er voldoende vraag, dan zorgt Limburg Glasvezel dat het glasvezel ook in Afferden (zowel de kern als het buitengebied) wordt aangelegd.

Glasvezel heeft veel voordelen

Via deze website vind je veel informatie over glasvezel en kun je glasvezel vergelijken met de huidige internet aanbieders. Glasvezel heeft veel voordelen en dat voor dezelfde prijs als je gewend bent. Wil je nog meer weten over de snelheid van het internet, de internetaansluiting of de verschillende glasvezelproviders? Bezoek dan één van onze informatie-avonden (IA) in de gemeente, ga langs bij een informatiepunt, kom naar de inschrijfavond (ISA) of neem contact op met één van onze onze ambassadeurs.

Download het gratis startpakket over Glasvezel in Afferden

Met het Glasvezel Startpakket van Limburg Glasvezel heb je alle informatie over glasvezel in jouw woonplaats bij elkaar.

Download nu

Ambassadeurs

Herwin van Hoof
Dominique Megens
Piet Manders
Frans Zegers

Ambassadeur worden?
×