Ambassadeurs zijn al overtuigd van noodzaak glasvezel | Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 0485 - 745800
 • Hier in het buitengebied
  is de aansluiting ook gratis
 • Hier is de glasvezel-wifi
  overal even snel
 • Hier 1000 Mb internet
  voor iedereen
 • Hier verschijnen geen
  blokjes meer in beeld
 • Hier onbeperkt
  supersnel internet
 • Hier beeldbel ik
  met mijn ziekenhuis
 • Hier zonder haperend internet
  genieten van het digitale leven
 • Hier kun je netflixen
  met een 8K stream
 • Hier is live streamen
  de normaalste zaak
 • Hier straks gratis
  supersnel wifi langs de lijn
 • Hier kun je
  gemakkelijk overstappen
 • Hier bestuur ik
  mijn huis op afstand

Ambassadeurs zijn al overtuigd van noodzaak glasvezel

Heel veel mensen in de gemeente zijn al overtuigd van de noodzaak van glasvezel. Een aantal daarvan hebben zich bij Limburg Glasvezel aangemeld als ambassadeur. Ze zetten zich in om hun buurt- en dorpsgenoten te informeren over glasvezel.  Daarvoor komen ze naar je toe, maar kun je ook naar hen toe. Wil je weten wat ambassadeur zijn inhoudt, kom dan naar één van de informatie avonden.

Een gemeente kent meerdere dorpen en of steden. Elke kern wordt vertegenwoordigd door één of meerdere ambassadeurs. Silvia van Emmerik uit Ottersum was er vanaf het begin bij. “Omdat ik me realiseer dat we in deze regio niet zonder glasvezel kunnen, ben ik meteen ambassadeur geworden”, zegt ze.

Silvia spreekt met veel mensen in haar omgeving over de komst van glasvezel. “Ik merk dat mensen heel afwachtend en wantrouwig zijn”, legt de Ottersumse uit. “Maar iedereen moet zich realiseren dat de technologie ontzettend snel gaat. Toen ik vroeger op school tegen mijn leraren zei dat de typemachine heel snel verleden tijd ging zijn, werd ik voor gek verklaard. En moet je kijken hoe we er dertig jaar later voorstaan.”

Ambassadeurs zijn al overtuigd van noodzaak glasvezel

Omdat ik me realiseer dat we in deze regio niet zonder glasvezel kunnen, ben ik meteen ambassadeur geworden

×