Aanleg gestart in Mook & Middelaar - Limburg Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 085 888 7404
 • Hier in het buitengebied
  is de aansluiting ook gratis
 • Hier is de glasvezel-wifi
  overal even snel
 • Hier 1000 Mb internet
  voor iedereen
 • Hier verschijnen geen
  blokjes meer in beeld
 • Hier onbeperkt
  supersnel internet
 • Hier beeldbel ik
  met mijn ziekenhuis
 • Hier zonder haperend internet
  genieten van het digitale leven
 • Hier kun je netflixen
  met een 8K stream
 • Hier is live streamen
  de normaalste zaak
 • Hier straks gratis
  supersnel wifi langs de lijn
 • Hier kun je
  gemakkelijk overstappen
 • Hier bestuur ik
  mijn huis op afstand

AANLEG GESTART IN MOOK&MIDDELAAR

Het is gelukt in Mook & Middelaar; er komt een glasvezelnetwerk! Dit goede nieuws is het resultaat van de inzet van lokale glasvezelambassadeurs en samenwerking met de providers. Door de aanleg slim te combineren met de aanleg in Gennep krijgen beide gemeenten een glasvezelnetwerk.

Aanleg

De graafwerkzaamheden zijn gestart in juli 2020. De inwoners krijgen nadere informatie over de start en de aanleg van het netwerk. Voordat de schop in de grond gaat krijgt elk gezin dat een abonnement heeft afgesloten bezoek van een schouwer. Deze kijkt samen met de bewoner naar de plek waar de glasvezelkabel straks het huis in moet komen. Bekijk voor meer informatie over het aanlegproces deze video.

Schouwen

Het schouwen wordt namens E-Fiber uitgevoerd door een van onze aannemers. Het is belangrijk dat je tijdens het schouwen thuis aanwezig bent. De schouwer bepaalt samen met de bewoner waar de glasvezelkabel in de woning of het pand wordt afgemonteerd, indien er een abonnement is afgesloten. Meestal is dit in de meterkast. Ook wordt er gekeken of er nog andere bijzonderheden zijn die voor de aanleg relevant zijn.

Indien de inwoner géén abonnement heeft afgesloten, komt de schouwer niet langs. Indien de bewoner géén abonnement afsluit zal de kabel in de straat blijven liggen en wordt de woning niet verbonden. Een toekomstige na-aansluiting, tot in huis, wordt tot een afstand van negen meter (tuinboring van de straat naar de gevel) voor € 450,- aangelegd. Grotere afstanden gaan op basis van een offerte.

BELANGRIJK: Inschrijven noodzakelijk voor gratis glasvezelaansluiting

Iedereen die al een abonnement heeft afgesloten, krijgt kosteloos een glasvezelaansluiting in huis. Hier hoef je niets meer voor te doen. Alle overige inwoners en ondernemers kunnen ook kosteloos een glasvezelaansluiting krijgen indien zij een abonnement afsluiten bij een van de deelnemende providers. Dit abonnement dient dan te zijn afgesloten vóór de start van de aanleg. De inwoners krijgen hierover vooraf bericht. Indien je binnen een jaar je abonnement opzegt zijn er alsnog aanlegkosten verschuldigd aan E-Fiber.

Gezinnen en bedrijven die gebruik willen maken van glasvezeldiensten, maar nog geen glasvezelabonnement hebben afgesloten, kunnen zich alsnog inschrijven. Dit kan uitsluitend met behulp van het Startpakket. Dat pakket vraag je hier aan.

Schrijf je nu in

AANLEG GESTART IN MOOK&MIDDELAAR
×